Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: O.Z. ]

09. 04. 2019. 20:51 >> 20:54

NA AERODROMU

Oružana pljačka u Tirani, jedan pljačkaš ubijen

U potjeri poslije pljačke koju je na medjunarodnom aerodromu u Tirani izvela neidentifikovana grupa ubijen je jedan čovjek, saopštila je albanska policija.

Policija je navela da su naoružani i maskirani muškarci izveli pljačku danas popodne na međunarodnom aerodromu Majka Tereza Rinasi, sjeverno od glavnog grada Tirane.

Za sada nijesu dali detalje o količini novca i kome je novac pripadao.

Jedan od pljačkaša je ubijen u razmjeni vatre sa policijom oko kilometar od aerodroma.

Specijalne policijske snage i helikopter pretraživali su taj dio grada.

Maskirani i naoružani lopovi probili su se kroz ulaz koji koristi vatrogasna služba da stignu do isporuke novca i pobjegli sa novcem, poslije čega je krenula policijska potjera, navela je policija.

Zbog incidenta je otkazan samo let za Beč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније