Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

07. 04. 2019. 11:09   >>  11:09 1

DJEVOJKA IZ NIŠA

Pala sa krova zgrade dok je snimala video

Devetnaestogodišnja djevojka iz Niša, koja je nastradala sinoć nakon pada sa zgrade u tom gradu, neposredno prije tragedije snimala je video-klip na krovu zgrade sa dvojicom drugova.

"Djevojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade", kazao je izvor "Blica".

Na mjestu tragedije i jutros su vidljive jezive scene sinoćne nesreće.

Ispred zgrade na mjestu gdje je djevojka pala još uvijek stoji velika krvava mrlja, a stanari ne mogu da dođu sebi od šoka.

"Čuli smo samo dozivanje Upomoć, upomoć i kada smo izašli vidjeli smo tijelo na betonu. Bilo je strašno. Još uvijek ne možemo da dođemo sebi od šoka", kaže jedna od žena koja živi u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, u zgradi u kojoj se desila ta nesreća, na posljednjem spratu, živi jedan od dvojice mladića.

Nesrećna devojka je od zadobijenih povreda nastradala na licu mjesta tako da ljekari Hitne pomoći koji su izašli po pozivu, mogli su da konstatuju samo smrt.

Obaviještena je policija i nadležno tužilaštvo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније