Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

(N1)

06. 04. 2019. 20:03 >> 20:08
2

OPOZICIJA POSTAVILA

Vijenac i fotografija Ivanovića ispred Pink TV

Lideri Saveza za Srbiju su danas oko 18 sati došli ispred zgrade Televizije Pink u Beogradu, gdje su položili vijenac sa fotografijom pokojnog Olivera Ivanovića i porukom "Saznaćemo ko te je nanišanio spotom na Pinku. Obećavamo".

Taj potez je prokomentarisao jedan od lidera saveza Borko Stefanović.

"Lideri SzS pred zgradom TV Pink ostavili su vijenac i fotografiju u počast ubijenog Olivera Ivanovića i za sve žrtve Pink propagande. Pred zgradom Pinka bili su neki ćelavci, navijači i puno policije", rekao je Stefanović.

Nakon što su predstavnici SzS otišli, sa zvučnika ispred Pinka puštena je muzika.

Organizatori protesta "1 od 5 miliona" u Beogradu najavljivali su prethodnih dana da će današnja šetnja završiti ispred zgrade RTV Pink, koju demonstranti nazivaju propagandnom mašinom vlasti.

Iz vlasti su najavljivali da će policija morati da reaguje ukoliko dođe do nasilja, a vlasnik TV Pinka Željko Mitrović pripremao je i "odbor" za doček demonstranata.

Ispred ulaza u zgradu Pinka od juče su postavljeni zvučnici.

Danas su na toj zgradi vidljivi i transparenti: "Stop nasilju, samo ljubav", "Nikad više Goca Uzelac", "Boško, Gocu ti nećemo oprostiti" i "Điki, vrati pare".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније