Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 08. 2013. 12:17   >>  13:38

PROMJENE U VLADI

Srbija: Antić, Ružić i Udovičić ministri

Predsjednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić kandidat je SPS-a za ministra saobraćaja, a šef poslaničke grupe SPS-JS-PUPS u Skupštini Srbije Branko Ružić za ministra bez portfelja, zaduženog za evrointegracije.

 

Vaterpolista Vanja Udovičić potvrdio je Tanjugu da će biti zajednički kandidat SNS-a i SPS-a za ministra omladine i sporta.

Udovičić je rekao da je kandidaturu prihvatio nakon razgovora sa prvim potpredsjednikom Vlade Aleksandrom Vučićem i predsjednikom parlamenta Nebojšom Stefanovićem.

Agencija Beta navodi da su kandidati za ministra prosvjete profesor ustavnog prava Vladan Kutlešić i profesor Fakulteta političkih nauka Milan Jovanović. 

U Skupštinu Srbije danas su stigle ostavke Antića i Ružića na poslaničku funkciju, koje najprije treba da usvoji Administrativni odbor.

Kandidat te stranke za ministra kulture je Ivan Tasovac.

Premijer Srbije Ivica Dačić uputio je Skupštini ostavke devet članova Vlade - Milutina Mrkonjića, Žarka Obradovića, Mlađana Dinkića, Verice Kalanović, Suzane Grubješić, Aleksandra Vučića kao ministra odbrane, Bratislava Petkovića, Gorana Kneževića i Alise Marić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније