Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 08. 2013. 23:20 >> 23:20

VUČIĆ TVRDI

Hapšenje Šarića "nije na dugom štapu"

Vicepremijer i koordinator službi bezbjednosti Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da će odbjegli narko-bos Darko Šarić biti uhapšen u vremenskom periodu "koji nije na dugom štapu". Vučić je naveo da službe Srbije rade na hapšenju Šarića u saradnji sa najmoćnijim svjetskim službama.

 

"Šarić je čovjek čijem smo hapšenju maksimalno posvećeni i angažovani i taj posao ćemo obaviti. Više neću postavljati rokove, ali građani Srbije treba da znaju da ćemo mi taj posao obaviti", rekao je Vučić televiziji B 92, i dodao da je bio "neiskusan" kada je najavljivao hapšenje Šarića do juna.

Upitan da li bilo ko blizak Vladi Srbije na bilo koji način opstruira hapšenje Šarića, Vučić je odgovorio da jedino može da kaže da su "ljudi i organi koji rade na tome potpuno posvećeni" i niko ne može i ne smje da ih ometa i rezultata će biti.

"Da li bi, šta i kako neko želio, ja u takve stvari ne ulazim i ne zanimaju me. Zanima me rezultat i to što se mi trudimo građanima neće biti važno ako rezultata ne bude bilo", rekao je Vučić.

On je naveo da službe Srbije rade na hapšenju Šarića u saradnji sa najmoćnijim svjetskim službama.

"Ne želim da otkrivam u kojoj je to fazi, ali ako sam rekao da postoje timovi u saradnji koji rade sa najmoćnijim svjetskim službama, onda je to garancija da ćemo mi taj ne lak, ali posao koji je naša obaveza i dužnost, obaviti u periodu koji nije na dugom štapu", rekao je Vučić.

(Izvor: RTS)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније