Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina; Objavila: M.M ]

26. 03. 2019. 20:49   >>  20:19 6

NA KOSOVU

Sve igre na sreću zabranjene u narednih deset godina

Kosovska vlada usvojile je danas izmjene i dopune zakona o igrama na sreću, kojima je predložena zabrana kockanja i zatvaranje svih kockarnica u narednih deset godina, kazao je kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

Taj potez vlade uslijedio je nakon dva ubistva koja su se dogodila u dvije kockarnice prošle sedmice.

Haradinaj je novinarima, nakon sjednice vlade, rekao da je njegov kabinet samo prihvatio zahtjev parlamenta o zabrani kockanja i zatvaranju kockarnica na kosovskoj teritoriji.

"Mi sprovodim zahtjev skupštine. Zahtjev je bio da vlada zabrani kockanje na period od deset godina i sve igre na sreću su zabranjene“, rekao je Haradinaj.

On je podsjetio je da je skupština zahtjev vladi uputila na predlog najuticajnieg opozicionog Demokratskog saveza Kosova.

Haradinaj je najavio da će vlada parlamentu u narednih 30 dana dostaviti izmijenjeni zakon kojim će ta zabrana biti ozakonjena, prenosi Koha.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније