Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 08. 2013. 08:28 >> 10:21

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Velika Plana: Poginula dva djeteta

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na autoputu Beograd-Niš kod skretanja za Veliku Planu, poginula su dva djeteta, dok je 12 osoba povrijeđeno.

Nesreća se dogodila u pravcu ka Beogradu oko 4.30 kada su se sudarila dva kombija holandskih i francuskih registarskih tablica, javila je Radio-televizija Srbije.

U nesreći su poginula djeca starosti tri i deset godina, a povrijeđeno je 12 osoba, od kojih je osam zbrinuto u bolnici u Smederevskoj Palanci. Svi oni su strani državljani.

Direktor te bolnice izjavio je za B92 da su u tu ustanovu rano jutros dovezeni svi povrijeđeni, koji su državljani Francuske i Holandije, najvjerovatnije turskog porijekla. 

Prema njegovim riječima, među povrijeđenima je troje djece, od koji je jedno hitno prebačeno u beogradski Urgentni centar, drugo je smješteno na ortopediju, a kod trećeg povređenog djeteta u toku je operativni zahvat. 

Povrijeđene su i majke djece, koje su zadobile povrede glave i kičme, ali nisu životno ugrožene. Direktor bolnice u Smederevskoj palanci je kazao i da su iz bolnice zvali telefonom sve ljekare tog grada koji nisu na dužnosti, da dođu u bolnicu i pomognu im oko zbrinjavanja povrijeđenih. 

Zbog nesreće na autoputu je formirana velika kolona, ali je jutros, pošto je završen uviđaj, saobraćaj normalizovan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније