Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ n1; Objavila: M.M ]

19. 03. 2019. 20:00 >> 19:28
13

HARADINAJ PORUČIO

Ne pada nam na pamet da se bavimo Srbijom

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da Kosovo ima svoje probleme i da mu ne pada na pamet da se bavi Srbijom, dok je navode da će intervenisati na sjeveru ocijenio kao izjave za unutrašnju upotrebu političara Srbije.

Poslije sjednice Vlade Kosova Haradinaj je rekao da se Srbija suočava sa unutrašnjim problemima koje na razne načine povezuje sa Kosovom.

"Priština ima svoje probleme i nema kapacitete da se bavi Srbijom, tamo nas zloupotrebljavaju. Izjave da se navodno dovodi u opasnost sjever (Kosova) su izjave za unutrašnju upotrebu. Pozivamo zvaničnike Srbije da svoja unutrašnja pitanja sami rješavaju i da dozvole da mi rješavamo naša pitanja bez uplitanja", kazao je Haradinaj.

Premijer Kosova je istakao da EU treba da utiče da se Srbija ne uključuje u ova pitanja.

"Ne pada nam na pamet da se bavimo Srbijom, kakvo je stanje kod njih. Mi nismo nimalo uključeni u dogadjaje u Srbiji", kazao je Haradinaj.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније