Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ klix.ba ]

02. 03. 2019. 21:41 >> 21:09
60

"LIJEPOM NAŠOM"

U HRT-ovoj emisiji pjevači sa SS oznakama

Hrvatska radio-televizija (HRT) je danas emitovala emisiju muzičku "Lijepom našom", a u jednom momentu na ekranu su se pojavili pjevači obučeni u uniforme zloglasnih nacističkih SS odreda iz Drugog svjetskog rata, koji su se, na bini, "borili" s kolegama obučenim kao partizani.

Današnja emisija tematski je bila posvećena karnevalu, a kako piše piše Index.hr, neko je na HRT-u procijenio da je takva tematika dovoljna za pozivanje sastava koji nastupa s nacističkim šljemovima s oznakom "SS".

Radilo se o svojevrsnom muzičkom igrokazu u kojem je dio članova sastava na pozornicu izašao obučen u nacističke, a drugi dio u partizanske uniforme, nakon čega su simulirali borbu, ali i plesali u kolu.

Potom su otpjevali "Nećemo noćas doma" i "Za dobra stara vremena".

Пратите нас на

Коментари60

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније