Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

01. 03. 2019. 13:48   >>  13:23

ILČO ĐORĐIOSKI

Bivši šef Fudbalske federacije Makedonije osumnjičen za utaju

Bivši predsjednik Fudbalske federacije Makedonije (FFM) Ilčo Đorđioski osumnjičen je za utaju poreza dok je bio na toj funkciji, prenijeli su danas lokalni mediji.

Finansijska policija Sjeverne Makednije je protiv Đorđioskog skopskom tužilaštvu juče podnijela krivičnu prijavu za poresku utaju i "falsifikovanje ili uništavanje poslovnih knjiga" i osumnjičen je da je državni budžet oštetio za 1.680.912 denara (nešto više od 27.000 eura).

Prema Finansijskoj policiji, Ilčo Đorđioski je u završnom računu za 2017. godinu "prikazao lažne i netačne podatke", a krivična prijava je podnijeta i protiv Fudbalske federacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније