Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic/Objavio: I. P. ]

27. 02. 2019. 10:27   >>  09:54 3

LUTALI BIJELJINOM

Policija pronašla 14 migranata iz Pakistana i Irana

U Bijeljini je jutros pronađeno 14 ilegalnih migranata iz Pakistana i Irana, saopšteno je iz Policijske uprave.

 

Migranti su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja, nijesu imali potvrde o iskazanoj namjeri za podnošenje zahtjeva za azil i predati su službenicima Granične policije u Bijeljini.

Policija je u Sremskoj ulici u 4.15 časova pronašla četiri lica afro-azijskog porijekla, a u 5.05 časova u Ulici neznanih junaka pronađeno je još devet lica za koja je provjerama utvrđeno da su ilegalni migranti iz Pakistana.

U 5.00 časova u mjestu Čengić, na području Policijske stanice Janja, pronađen je ilegalni migrant bez identifikacionih dokumenata, a provjerama je utvrđeno da je iz Irana.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније