Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Agencije, objavila B.B. ]

18. 02. 2019. 20:09 >> 19:37

U SJEVERNOJ KOSOVSKOJ MITROVICI

Eksplozija ispred kluba čiji je vlasnik policajac

U sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice rano jutros eksplodirala je naprava ispred fitnes kluba u Ulici vojvode Putnika. Napravljena je materijalna šteta, ali nema povrijeđenih.

Eksplozija se dogodila jutros oko pet sati, prenijela je KosvaPres, koja navodi da je pričinjena znatna materijalna šteta.

Vlasnik ovog fitnes kluba je Bošnjak, Sead Češko, koji je zaposlen u Kosovskoj policiji i radi na administrativnom prelazu Brnjak.

Zamjenik komandanta Regionalne policije u Sjevernoj Mitrovici, Besim Hoti je za prištinske medije rekao da su od eksplozije koja se dogodila u Ulici vojvode Putnika oštećena stakla na obližnoj zgradi i vozilu koje je bilo parkirano u blizini mjesta eksplozije.

Prema njegovim riječima, još se ne zna šta je bila meta napada niti njeni izvršioci, jer je istraga u početnoj fazi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније