Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Index.hr, Objavila: R.P. ]

17. 02. 2019. 09:25 >> 10:57
1

U HRVATSKOJ

Mrtva djevojka 19 godina ležala u zamrzivaču?

Hrvatska policija pronašla je leš nepoznate osobe u zamrzivaču, u porodičnoj kući u Palovcu. Sumnja se da se radi o Jasmini Dominić, koja je nestala prije 19 godina. Policija je sinoć uhapsila 45-godišnju ženu koju sumnjiče za ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, koje objavljuju hrvatski mediji, riječ je o Jasmininoj o sestri koja je rođena 1974. godine.

U selu Palovac, u Međimurju u Hrvatskoj, otkriven je leš u porodičnoj kući, u zamrzivaču. Na adresi na kojoj je tijelo nađeno živjela je Jasmina Dominić, koja je nestala 2000. godine.

Dominić se od 2000. godine gubi svaki trag. Još se vodi u evidenciji nestalih pa policija sumnja da je, nakon skoro dvije decenije, pronađeno tijelo upravo Jasmine Dominić.

Iz policije su saopštili da će nakon obdukcije biti poznato više detalja.

Nakon što je leš otkriven, policija sprovodi opsežnu istragu.

Mediji navode da se Jasmina i dalje nalazi u Nacionalnoj evidenciji nestalih. Njoj se gubi trag u avgustu 2000. godine, a kao mjesto nestanka navodi se Zagreb.

Jasmina je u kući živjela sa dvije godine starijom sestrom i roditeljima. Nakon istrage biće poznati detalji ovog slučaja, navode hrvatski mediji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније