Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

15. 02. 2019. 07:42 >> 07:11
8

MIHAJLOVIĆ O OPOZICIJI

Htjeli bi da nas smijene, ali se plaše izbora

Potpredsjednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da opozcija želi da smijeni aktuelnu vlast, ali da se plaši izbora zbog čega nalazi "stotine razloga da ne izađe pred sud građana".


Mihajlović je za list Politika kazala da se zalaže za vanredne izbore, jer je prema njenim riječima, najpoštenije da građani ocijene vlast i opoziciju.

"Ili je njihov cilj da ukinu demokratiju, da zabrane građanima da iskažu svoju volju i da nekakvom revolucijom promijene legitimnu vlast", upitala je Mihajlović koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukutre.

Govoreći o protestima širom Srbije, ona je navela da su to protesti nezadovoljnih građana koje u jednom dijelu finansira dio opozicionara, a da je njima zabranjeno da govore.

Upitana koliko je jaka "opozicija unutar SNS", ona je odgovorila da mnogi ne bi bili srećni kada bi rezultati bili glavno mjerilo rada.

"Ali provjetravanje je dobro za zdravlje: otvorite prozor, udje svjež vazduh, pobijete bacile i lakše dišete", poručila je Mihajlović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније