Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

13. 02. 2019. 20:51 >> 22:10

U SJEVERNOJ MAKEDONIJI

Trinaest mrtvih u autobuskoj nesreći

Trinaest osoba je poginulo u autobuskoj nesreći koja se danas popodne dogodila na autputu Skoplje-Tetovo, rekao je večeras makedonski ministar zdravlja Venko Filipče, prenose makedonski mediji.

Nesreća se dogodila kod mjesta Karpalak.

Ministar je u izjavi ispred bolnice "8 septembar" u Skoplju rekao da je sedam osoba poginulo na licu mjesta a šest je podleglo povredama u bolnici.

Među poginulima ima mlađih osoba ali nema djece, a vozač autobusa je preživio, rekao je ministar.

U bolnicu je primljeno 25 lica od kojih je 22 hospitalizovano a troje je pušteno na kućno liječenje, rekao je Filipiče, prenosi agencija Makfaks.

U Klinički centar je primljeno ukupno pet pacijenata.

Policija radi na utvrđivanju identiteta povrijeđenih. Za sada je nepoznato zbog čega je došlo do nesreće, navodi Makfaks.

Ispred bolnice ima brojnih rođaka i prijatelja od povrijeđenih koji čekaju nove informacije. U bolnicu je stigao i ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније