Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

12. 02. 2019. 13:38   >>  13:07

U SVOM STANU

Hrvatska političarka pronađena mrtva

Gradska odbornica Živog zida Mirjana Jukić pronađena je mrtva u svom stanu, javlja hrvatski Novi list.

Kako navodi, okolnosti smrti Jukićeve, čije je tijelo juče pronađeno, još se utvrđuju.

Jukićeva je rođena 20. aprila 1970. godine, a u Gradski odbor ušla je prije dvije i po godine, kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih.

Kao odbornica, nije se mnogo eksponirala, ali Novi list navodi, pozivajući se na "upućene izvore", da je bila jako angažovana kada je riječ o socijalnim pitanjima.

Krajem decembra prošle godine podržala je budžet Vojka Obersnela, zbog čega se našla na meti napada kolega iz Živog zida.

Iz Živog zida rekli su za Novi list da ih je o "ovom tragičnom događaju" obavijestila njena komšinica, "koja je rekla da ju je videla kroz prozor da leži na podu u svom stanu, prenio je hrvatski Indeks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније