Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 08. 2013. 08:30 >> 08:29
2

DUBROVAČKI AERODROM

Nude besplatno slijetanje i polijetanje

Kako bi povećala putnički saobraćaj i poboljšala povezanost Dubrovnika tokom cijele godine, Aerodrom Dubrovnik donio je odluku da ponudi besplatno slijetanje i polijetanje avionima za vrijeme zimskog reda letenja za sve međunarodne letove.

 

Ova odluka, kako je saopšeno iz dubrovačkog aerodrom, primjenjivaće se od 27. oktobra ove godine, a sve kako bi se motivisale aviokompanije da prema Dubrovniku lete i zimi. 

Hrvatski nacionalni avioprevoznik, "Croatia Airlines", nedavno je donio odluku kojom se od ove zime ukida zimska linija Dubrovnik-Frankfurt jer, kako su objasnili iz uprave, kompaniji je donosila velike troškove. 

Dogovoreno je, javlja portal klix.ba, da će umjesto letova za Frankfurt, tokom zime, "Croatia Airlines" uspostaviti bolji red letjenja za Zagreb, veći broj polazaka te kraća presjedanja za sve putnike koji u Dubrovnik lete preko zagrebačkog aerodroma.

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić upozorio je čelnike "Croatia Arilinesa" na previsoke cijene karata na liniji Dubrovnik-Zagreb, te izrazio spremnost da grad Dubrovnik zakupi 40 hiljada karata po najjeftinijim cijenama koje bi se prodavale građanima Dubrovnika.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније