Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

22. 01. 2019. 07:26   >>  09. 04. 2020. 15:57 23

U SPORTSKIM MINUTIMA

Ustaška zastava u Dnevniku HRT-a

Hrvatska radio-televizija (HRT) prikazala je u sportskom dijelu centralnog Dnevnika ustašku zastavu. Riječ je, piše Index.hr, o zastavi s grbom koji ima prvo bijelo polje, ali i veliko slovo "U" u gornjem lijevom uglu.

U sportskom dijelu Dnevnika iz Njemačke se javio reporter HRT-a, koji je najavio rukometnu utakmicu Hrvatske i Njemačke, a koju je Hrvatska izgubila.

Reporter je govorio o važnosti utakmice, ali i igračima koji se okupljaju u Njemačkoj.

Tada se, dok je govorio o navijačima, u centralnom kadru pojavila zastava na kojoj se jasno vidi fašistički simbol, podsjeća ovaj zagrebački portal.

Na zastavi je pisalo Rama pa se može pretpostaviti da je riječ o navijačima iz ovog mjesta u BiH.

"Rijeke navijača se slivaju u arenu gdje igramo protiv domaćina. Očekuje se puno više njemačkih domaćina", govorio je voditelj kad se u centralnom dijelu kadra pojavila zastava sa slovom U.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније