Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

12. 01. 2019. 23:26   >>  22:59

MOSTAR

Migranti prodaju hranu iz humanitarne pomoći

Nekoliko migranata neposredno pored pijačnih štandova na mostarskoj pijaci u Vrapčićima prodaju hranu koju su ranije vjerovatno dobili.

 

Čitaoci portala Klix.ba su dojavili, a ekipa portala se na samoj pijaci uvjerila da migranti s Bliskog istoka, vjerovatno smješteni u Izbjegličkom centru Salakovac, prodaju humanitarnu pomoć koju su tamo dobili.

Konzerve mesnih narezaka, paštete i sličnu robu prodaju po cijeni od jedne marke. Mušterije su se informisale o roku trajanja i kupovale.

"Nije im se svidjelo što smo ih fotografisali, te su kratko prokomentarisali da ne rade ništa što ne rade i drugi građani ove zemlje", prenosi Srpskainfo.

Jedan od trgovaca na pijaci je rekao da je to redovna pojava te se našalio "da su konzervama osigurali cijeli Mostar".

U Operativnom centru MUP-a HNK su istakli da još niko nije kontaktirao policiju, ali su naveli da prodaja humanitarne pomoći nije dozvoljena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније