Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

19. 08. 2013. 10:55 >> 10:55

ŠOK U ZAGREBU

Leš danima bio u bazenu vodovoda

Nesvakidašnji prizor dogodio se u jednom zagrebačkom naselju. "Teška muka" sa smrdljivom vodom natjerala je mještane Glavnice Gornje u zagrebačkoj gradskoj četvrti Sesvete da prije dvije sedmice prijave predsjedniku mjesne zajednice kako voda koju koriste za piće ima čudan miris.

 


Naime, riječ je o malom mjestu pa mještanima svaki dan puštaju vodu iz lokalnog vodovoda. Ipak, sve je toliko zaudaralo da je predsjednik MZ odmah poslao čovjeka iz vodovoda da provjeri šta se događa na mjestu koje zovu "jarak".

Radnik vodovoda je primijetio kako je neko slomio katanac sa poklopca cijevi koja vodi u "jarak". Budući da mu ništa drugo nije bilo sumnjivo, čovjek je zamijenio katanac i otišao.

Ali to nije donijelo boljitak ljudima iz Glavice Gornje, jer je voda i dalje imala čudan miris. U nedjelju ujutro su zbog toga opet provjerili "jarak". Tada su u njemu našli leš muškarca i poodmakloj fazi raspadanja.

Intervenisali su i ronioci koji su leš izvukli napolje, dok su iz Zavoda za javno zdravstvo uzeli uzorke kako bi utvrdili koliko je voda zagađena i kada će eventualno biti dobra za piće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније