Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 02. 2013. 21:12 >> 21:09

UPOZORILI DAČIĆA

BIA Srbije: Moguća diverzija aviona Vlade

Direkcija policije Srbije obavijestila je premijera Ivicu Dačića da je BIA došla do informacija da postoji mogućnost da dođe do kvara ili diverzije na avionu Vlade Srbije kojim je Dačić odletio danas u Dablin.

Dačića su obavijestili da BIA ima saznanja da vođe pojedinih kriminalnih klanova nastoje da za interese svojih kriminalnih grupa, uz pomoć određenih osoba koje imaju pristup avionu Vlade, izazovu kvar na avionu u inostranstvu prilikom putovanja predsjednika, premijera ili prvog potpredsjednika Vlade, prenose beogradski mediji.

Kvar bi izazvao djelimično oštećenje i nakon polijetanja doveo do pada aviona, pri čemu se naknadno ne bi moglo ustanoviti da je u pitanju bio namjerno izazvan kvar, jer se avion u posljednje vrijeme u više navrata kvario, sa čime je javnost bila upoznata, saopštio je večeras MUP Srbije.

Nakon konsultacije Dačića, koji je danas bio u posjeti Dablinu, i prvog potpredsjednika Vlade Aeksandra Vučića, odlučeno je da se nastavi sa međunarodnim aktivnostima.

Dačić je odlučio je da se večeras vrati za Beograd istim avionom kojim je delegacija i doputovala u Dablin, navodi se u saopštenju MUP-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније