Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 08. 2013. 08:30 >> 08:38
20

DODIK PITA

Odakle Komšiću oružje za rat u BiH?

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kazao je da Republika Srpska svoj legitimitet brani iz Ustava i Dejtonskog mirovnog sporazuma, te da svoju snagu mjeri demokratskim sredstvima.

 

 

Dodik je, komentarišući izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića da će svi kojima je stalo do BiH uzeti oružje ako Republika Srpska pokuša otcjepljenje, poručio da su to riječi onih koji ne znaju kako da riješe nagomilane probleme u BiH.

“Komšić sa svojim adrenalinom ne može pomoći BiH i njegove riječi ne bi trebalo da izazivaju nikakvu pažnju u BiH”, naglasio je Dodik za agenciju Srna.

 Prema njegovim riječima, time što pominje oružje, samo pokazuje da i sam sumnja u BiH.  

“Republika Srpska je svjesna sebe, nijesmo srećni u BiH i BiH predstavlja okove oko nogu Srpske”, istakao je Dodik.

Dodik je upitao i odakle Komšiću oružje da spominje mogući oružani sukob.

 

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније