Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 08. 2013. 19:53 >> 19:56

KRUŠEVAC

Žena zakopala dva djeteta u dvorištu

U selu Crkvini juče je uhapšena J.A., za koju se sumnja da je prije 15 dana ubila svoje tek rođeno dijete. Ona je priznala da je ubila i drugo dijete prije godinu.

Nakon što je privedena i pregledana, J.A., koja je kako saznaje B92 stara 35 godina, odvedena je u Specijalističku psihijatrijsku ustanovu u Nišu, gdje se i danas nalazi. Kako se saznaje iz policije, ona je nakon razgovora s njima priznala da je novorođeno dijete ubila 26. jula, a potom ga zakopala u dvorištu.

Ona je priznala da je i prije godinu u dvorištu zakopala još jedno dijete, za koje tvrdi da je bilo mrtvo rođeno. Suprug J.A. tvrdi da ništa nije znao o trudnoći J.A. i da mu je ona veliki stomak pravdala zdravstvenim problemima. 

J.A. inače ima još troje dece, starosti pet, sedam i devet godina. 

Policija potvrđuje da je slučaj otkriven zahvaljujući ogovaranju u selu. Tako se i došlo do dva tijela tek rodjenih beba koje su potom prebačene na patologiju. 

U policiji kažu da suprug tvrdi da nije znao za taj zločin jer je žena to krila od njega, govoreći da ima ginekološke probleme. 

Inače, kako saznaje B92, porodica je živjela teško, primala je materijalnu pomoć, ali su ukućani živjeli u skladnim odnosima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније