Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

13. 12. 2018. 20:01   >>  19:35 3

PRIŠTINA

Srbi uhapšeni ispred zgrade kosovskih snaga

Dvije osobe srpske nacionalnosti uhapšene su danas na parkingu Ministarstva bezbjednosnih snaga Kosova u Prištini, prenijeli su lokalni mediji.

Portal kalxxo prenio je da su uhapšeni bili u vozilu beogradskih registarskih tablica i da su izjavili da su tu zalutali tražeći zgradu pošte.

Policija niti Bezbjednosne snage Kosova (BSK) nijesu odgovorili na pitanja agencije Beta da li ima uhapšenih i za šta su osumnjičeni.

U kasarni "Adem Jašari", u kojoj je Ministarstvo bezbjednosnih snaga, od 15 časova je bio predsjednik Kosova Hašim Tači.

Tači je tada tu izvršio smotru pripadnika BSK i održao govor, dan prije sjednice Skupštine Kosova, na kojoj se očekuje da će biti usvojena tri zakona koji omogućavaju transformaciju BSK u Oružane snage Kosova.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније