Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92, Objavila: R.P. ]

06. 12. 2018. 14:32   >>  14:07 3

LAVROV PORUČIO

Brisel da ne povlađuje Prištini

Moskva očekuje da Brisel izdejstvuje da Priština ispuni obaveze iz Briselskog sporazuma i formira Zajednicu srpskih opština, kao i da joj ne povlađuje. To je poručio šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Lavrov u Milanu učestvuje na 25. Zasjedanju Savjeta ministara spoljnih poslova država članica OEBS-a u Milanu.

Nedopustivo je učešće Kosova na sastancima OEBS-a u svojstvu države, gledanje kroz prste na poteze Prištine, kršenje rezolucije SB UN 12 44. Očekujemo da EU izdejstvuje da Priština ispuni obaveze iz dogovara sa Beogradom, uključujući i formiranje ZSO ”, rekao je Lavrov.

Na zasjednju OEBS-a učestvuje i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније