Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 08. 2013. 22:08 >> 22:08

UKRALI ŠRAFOVE

Voz Subotica-Sombor iskliznuo zbog lopova

Na pruzi Subotica-Sombor, između stanica Tavankut i Bajmok, danas u 13:06 sati iskliznuo je posllednji vagon teretnog voza, a prema prvim nalazima, uzrok tome je krađa 220 tirfona, odnosno šrafova za zatezanje pragova i učvršćivanje šina, saopštile su Železnice Srbije.

 

 

Utvrđeno je takođe da je uništeno ili značajno oštećeno oko 490 pragova, kao i pet telefonskih stubova. Prilikom iskliznuća vagona totalno je oštećeno 70 metara, a djelimično 350 metara kolosjeka.

S obzirom na broj nedostajućih tirfona osnovano se sumnja da je riječ o krađi kolosječnog pribora od strane, za sada, nepoznatih izvršilaca.

Komisija koja je odmah izašla na lice mjesta utvrđuje sve detalje i okolnosti koje su dovele do ovakvog stanja.

Saobraćaj na tom dijelu pruge je u prekidu i sigurno će trebati više od 24 sata da bi se saniralo oštećenje kolosjeka i uspostavio redovan željeznički saobraćaj, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније