Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 08. 2013. 20:50 >> 20:50
1

PRONAĐEN KOKAIN

Zagreb: Uhapšen diler od 70 godina

Zagrebačka policija uhapsila je 70-godišnjeg muškarca kod koga je zaplijenila nešto više od 200 grama kokaina, vagu za precizno mjerenje, 4 grama punila za povećanje mase droge i hiljadu eura.

Zagrebačka policija je juče u Novom Zagrebu legitimisala 70-godišnjaka za kojeg se sumnjalo da preprodaje kokain te je pretražila njegov stan, u kom je  pronašla 200 grama kokaina i 1000  eura za koji se sumnja da potiče od preprodaje kokaina.

Pretragom drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, pronađeno je 203,2 grama kokaina zapakovanog u 14 plastičnih vrećica, digitalna vaga s tragovima kokaina i jedna plastična vrećica sa 13,6 grama praškaste materije koja je služila za miješanje s kokainom radi povećanja mase.

Protiv osumnjičenog 70-godišnjaka Opšinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava zbog proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku.

Zaplijenjeni kokain na ilegalnom tržištu doseže vrijednost od preko 100.000 kuna, navodi zagrebačka policija.  

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније