Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

16. 11. 2018. 09:09   >>  08:45

BEZ POMAKA U ISTRAZI

Deset mjeseci od ubistva Olivera Ivanovića

Lider Građanske incijative "Srbija, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan prije deset mjeseci u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, a pomaka u istrazi nema, izjavila je funkcionerka incijative Ksenija Božović.

 

Ona je agenciji Beta rekla da o toku istrage nema nikakvih informacija i da se o tome niko ni ne oglašava, a da se jedino mogu čuti politička prepucavanja i spinovanja, umjesto bavljenja osnovnom temom i postavljanja pitanja institucijama o tome dokle je stigla istraga i da li će se ubice i naručioci pronaći.

"Deset mjeseci poslije ubistva mi nemamo nijedan novi detalj. Ne znamo dokle je stigla istraga, ne znamo ni da li je saslušan još neki svjedok. Niko se po tom pitanju ne oglašava, pomaka nema. Mi ćemo i danas ponovo tražiti odgovor na pitanje ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića, položiti cvijeće i zapaliti svijeće na mjestu gdje je ubijen", rekla je Ksenija Božović.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara, sa više hitaca u leđa, dok je ulazio u stranačke prostorije u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Zvanični Beograd obećao je prve informacije u roku od dvije nedjelje poslije ubistva, ali rezultati istrage još nijesu objavljeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније