Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

08. 11. 2018. 09:54   >>  09:31 7

VUČIĆ OCIJENIO

Tačiju sam đavo, Ugljaninu fašista, a Srbima izdajnik

Pred odlazak u Brisel, gdje će se sastati s kosovskim predsjednikom Hašimom Tačijem, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da niti je uplašen, niti provocira.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Tačija, koji je izjavio da bi radije razgovarao s đavolom i da li je ona vrijeđanje ili stav nekog ko se plaši, predsjednik Srbije odgovorio je da se niti plaši, niti nekog provocira.

"Za Slejmana Ugljanina i njegove pristalice sam peder i fašista, za Hrvate sam terorista zajedno sa Aleksandrom Karađorđevićem, za Tačija sam đavo, ne znam šta sam sve za Komšića, a za dobar dio ljudi u Srbiji sam zbog svega toga izdajnik, jer treba da budem đavo na kub‚ i terorista na kub, da ne bih bio izdajnik", kazao je Vučić. 

Sve to govorim, dodao je, kako bi ukazao na to koliko je teška pozicija Srbije i koliko mora da se ponaša odgovorno, i odgovornije i ozbiljnije od svih drugih kako bi se sačuvao mir i stabilnost. 

"Nije mi prijatno da razgovaram ni sa Tačijem, niti s bilo kim, ali ja to radim jer je to moj posao", istakao je predsjednik Srbije.

"Bolje 100 godina da pregovarate nego jedan dan da ratujete", kaže još Vučić. 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније