Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

03. 11. 2018. 12:35 >> 12:13
7

GRABAR KITAROVIĆ

Ne znam kako se Vučić osjeća, ali ja sam razočarana

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rješavanju problema nestalih.

"Ne znam kako se osjeća gospodin (predsjednik Srbije Aleksandar) Vučić, ali ja se lično osjećam razočarano što nije postignut napredak na rješavanju pitanja nestalih osoba", rekla je Grabar Kitarovićeva u interrvjuu za štampano izdanje splitske "Slobodne Dalmacije".

Govoreći o Hrvatskoj, on je rekla da su neophodne odlučne reforme, makar i po cijenu gubitka izbora, i dodala da je neophodna strategija razvoja za koju se mora postići konsenzus svih političkih stranaka.

Ona je kazala i da je previše vremena izgubila baveći se "uglavnom problemima "Agrokora", kao i da se stekao utisak da su neke druge reformske mogućnosti pale u drugi plan, prenosi Hina.

Grabar Kitarovićeva rekla je i da vjeruje da će, ako se odluči da se ponovo kandiduje za predsjednika Hrvatske, imati podršku HDZ-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније