Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

17. 10. 2018. 16:39 >> 16:17
4

VLADA KOSOVA U NJUJORKU

Prijem plaćen 20.000$ otkazan zbog izostanka zvanica

Vlada Kosova organizovala je tokom zasijedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku svečani prijem u hotelu Hilton za koji je kapara bila 20.000 dolara, ali je koktel otkazan zbog slabog odziva zvanica, piše danas Koha Ditore.

Prijem je organizovan na insistiranje savetnika premijera Kosova Erolda Belegua.

"Mnogi ministri i premijeri iz različitih zemalja su bili pozvani na ovaj prijem, ali učešće je potvrdio samo predsednik Albanije Iljir Meta", rekao je neimenovani izvor za Koha Ditore, a prenosi Kossev.

Dogadjaj je otkazan nekoliko dana pre planiranog prijema, a organizator je bio obavezan da za prijem koji je trebalo da košta 50.000 dolara, plati kaparu u iznosu od 20.000. 

List navodi da je insistiranjem da organizuje ovaj dogajaj savetnik premijera Erold Belegu oštetio budžet Kosova za 20.000 dolara.

Belegu je bio deo delegacije Prištine sa oko 20 članova, koja je otputovala u Njujork. Delegacija Kosova mogla je da učestvuje samo na marginama zasedanja Generalne skupštine UN.

Koha dalje navodi da je Belegu u Njujork otputovao znatno ranije i da je tamo boravio od 8. do 29. septembra.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније