Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č ]

10. 10. 2018. 12:10   >>  11:50

VUČIĆ SAOŠTIO

Izbori u Srbiji 2020. godine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je će izbori u Srbiji biti održani 2020. i da niko ne treba da misli da će nasilnim putem uzeti vlast.

"Izbori su 2020. Nadam se da niko ne misli da će nasiljem da uzme vlast. Imaće lokalne izbore, pa prvo tamo neka pobijede ubjedljivo kao u Majdanpeku, a onda 2020. na izborima", rekao je Vučić u Astani gdje se nalazi u zvaničnoj posjeti.

Vučić se pitao da li bi opozicija htela da privredni rast ne bude 4,5 do pet odsto, da nemam smanjenja javnog duga i da se bore za zatvaranje muzeja.

On je rekao da nije "podlegao pritiscima iz sopstvene stranke i inostranstva" i raspisao izbore, ni kada su pet mjeseci organizovani "protesti Protiv diktature".

Vučić je rekao da ne podliježe prijetnjama i nasilju i da nikog nije htio da primi na razgovore.

"Zašto bih ih primio da mi objašnjavaju da treba da postavljam Sašu Jankovića za premijera, Jeremića svjetskog putnika koji nam soli pamet svakog dana, ali nikako da odgovor odakle i zašto 200.000 eura iz jedne strane ambasade, odakle još pet miliona eura od pohapšenih u svjetskom skandalu, na računu", rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije je rekao da Srbija ide naprijed i da on "gura svoje".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније