Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ Beta ]

06. 10. 2018. 13:39   >>  13:34 5

VIŠEDNEVNA POSJETA

Stoltenberg stigao u Beograd

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg doputovao je danas u višednevnu posjetu Srbiji.

Kako je ranije najavljeno, Stoltenberg će učestvovati na Beogradskom bezbjednosnom forumu i prisustvovati otvaranju vježbe spasavanja u vanrednim situacijama "Srbija 2018", čiji su koorganizatori MUP Srbije i Evroatlantski koordinacioni centar za vanredne situacije (EADRCC), specijalizovana agencija NATO.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane Srbije, Stoltenberga su na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekali ministar odbrane Aleksandar Vulin, ambasador Srbije pri misiji NATO u Briselu Miomir Udovički i šef NATO vojne kancelarije za vezu u Beogradu brigadni general Ćezare Marineli.

NATO je ranije saopštio da će Stoltenberg tokom posjete Beogradu razgovarati sa predsjednikom i premijerkom Srbije, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić.

Stoltenberg i Vučić će 8. oktobra prisustvovati otvaranju vježbe spasavanja u vanrednim situacijama "Srbija 2018".

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније