Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 08. 2013. 11:50 >> 11:50

PROPUSTIO ŠANSU

Milioner se nije javio za dobitak!

Da potencijalni milioner na lotou ne ode po svoj novac potvrđuje i slučaj koji nam dolazi iz susjedne Hrvatske. Više od tri miliona kuna neko je, takoreći, bacio u vjetar.

 

Srećni dobitnik, prenose hrvatski mediji, koji je pogodio džoker broj u igri Hrvatske lutrije Loto 7/39 nije u roku podignuo svoj dobitak pa je ostao bez njega.

Nesuđeni milioner svoj je listić uplatio u Koprivničkom Ivancu 5. juna u 11 sati i pet minuta i to u trgovini Sloga, koja je poslovni partner Hrvatske lutrije.

Odigrao je deset kombinacija brojeva u 67. kolu lota i prekrižio DA za Joker. Uplatio je 35, a dobio nešto više od tri miliona kuna, odnosno više od 410.000 eura.

Imao je 60 dana da podigne novac, a rok je istekao u nedjelju. Iz Hrvatske lutrije poručuju kako je kod ovako velikih dobitaka neobično da se vlasnik listića ne javi u predviđenom roku.

Kod manjih dobitaka to je često, jer ljudi, kako kažu, listiće ne provjeravaju ili ne znaju tačne brojeve koje su odigrali. Kako bez potvrde o uplati nema načina da srećnik dokaže da je upravo on uplatio određenu kombinaciju, vrlo je vjerovatno da je osoba izgubila listić. Početkom godine dogodila se slična situacija.

Porodica iz Svete Nedelje samo je dva dana prije isteka roka za podizanje nagrade shvatila da su osvojili 200.000 kuna. Dobitna srećka stajala im je sve vrijeme na stolu, a tek nakon poziva medija shvatili su da su upravo oni srećni dobitnici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније