Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: M.M ]

01. 10. 2018. 18:28 >> 19:39
8

ZAHAROVA PORUČILA

"Moglo je doći do krvoprolića na Kosovu"

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova saopštila je da je ulazak kosovskih snaga u srpske enklave na sjeveru Kosova, “provokacija u cilju zastrašivanja Srba”. Dodala je da je njihovo raspoređivanje moglo da dovede do novog krvoprolića i da destabilizuje Balkan.

“Grubi upad kosovskih policijskih snaga u srpske oblasti na sjeveru te teritorije 29. septembra, koji je protivan postojećim sporazumima između Beograda i Prištine, predstavlja provokaciju u cilju zastrašivanja kosovskih Srba i vršenja pritiska na Srbiju”, poručila je ona, prenosi Tass.

“Dalji pokušaji Prištine da uspostavi kontrolu nad oblastima naseljenim Srbima u tom regionu kroz upotrebu sile raspiruju međuetničke tenzije, čine besmislenim višegodišnje napore međunarodne zajednice u cilju mirnog postkonfliktnog rešenja”, zaključila je Zaharova.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније