Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1, Objavila: J.B.Č. ]

27. 09. 2018. 09:30   >>  09:09 24

DAČIĆ SAOPŠTIO

"Očekujemo da još zemalja povuče priznanje Kosova"

Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić izjavio je u Njujorku da se u narednom periodu može očekivati da još više zemalja povuče priznanje nezavisnosti Kosova ili saopšti da to nikada nijesu učinili.

Dačić je iz Njujorka rekao za Radio-televiziju Srbije da će imati niz bilateralnih sastanaka sa predstavnicima i zemalja koje su priznale Kosovo i koji nijesu.

On je kazao da sve što radi kosovska delegacija u Njujorku jeste "bruka", jer borave po hodnicima sa propusnicama "ostali" kako bi nekoga sreli.

"Mi smo inače protestovali, jer oni zloupotrebljavaju mirovnu misiju", kazao je Dačić i naveo da su predstavnici Prištine tražili nekoliko propusnica preko Departmana za mirovne misije kako bi ušli u sjedište UN-a gdje se održava generalna debata 73. zasijedanja Generalne skupštine UN-a.

Ništa im ne vrijedi, jer njihova priča je prazna, kazao je Dačić.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније