Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Agencije, objavila B.B. ]

24. 09. 2018. 10:03   >>  09:44 8

U SARAJEVU

Kod dvojice migranata nađeno oružje

Sarajevska policija uhapsila je dvojicu migranata iz Sirije i Alžira, kod kojih je pronađena određena količina oružja.

Rutinskom kontrolom policijskih službenika MUP-a Kantona Sarajevo u prijestolnici Bosne i Hercegovine kod dva migranata u opštini Centar otkriveno je oružje i to jednu pušku, četiri pištolja, jedan prigušivač i preko 100 metaka različitog kalibra.

"Policijski službenici su juče u 16 sati i 20 minuta u Ulici Franca Lehara, pokušali da legitimišu dvije osobe, ali su oni pokušali pobjeći. Policajci su ih sustigli, a potom je izvršen uviđaj na više lokacija. U pitanju su državljanin Sirije A. M. i državljanin Alžira D.A. O svemu je obaviješten dežurni tužilac kao i služba za poslove sa strancima", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Kako su istakli portalu Radija Sarajevo, akcija kontrole se nastavlja i danas, a A.M. i D.A. su lišeni slobode.

Uhapšeni državljanin Sirije kod sebe je imao dokument koji potvrđuje da je prijavljen u Terenski centar Službe za poslove sa strancima u Sarajevu.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније