Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92, objavila B.B. ]

21. 09. 2018. 09:56   >>  09:37

PROJEKAT U BIHAĆU

Završeno idejno rješenje budućeg aerodroma

Konačno idejno rješenje izgleda budućeg aerodroma u Bihaću je urađeno i slijedi procedura u vezi sa dobijanjem potrebnih dozvola i druge dokumentacije.

Ovo je potvrdio Elvedin Sedić, direktor Javnog preduzeća "Aerodrom Bihać", istakavši kako je sada na potezu Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okoliša Federacije BiH, pišu Nezavisne novine.

"Mi smo podnijeli zahtjev za izdavanje urbanističke saglasnosti, a u međuvremenu radićemo na glavnom projektu i cilj nam je da te aktivnosti okončamo do kraja ove godine, kako bismo mogli podnijeti zahtjev za građevinsku dozvolu", rekao je Sedić.

Prema njegovim riječima, plan je da do kraja ove godine započne izgradnja testnog dijela piste i za to postoje sredstva u iznosu od 2,5 miliona maraka, koje je obezbijedila Vlada FBiH.

Sedić ističe da je bitno pronaći strane ulagače koji bi učestvovali u finansiranju ovog projekta po principu javno-privatnog partnerstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније