Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Radiosarajevo.ba, objavila B.B. ]

19. 09. 2018. 12:03 >> 11:44
1

INCIDENT U BIHAĆU

Sedamnaestogodišnji migrant izboden nožem

Sedamnaestogodišnji migrant iz Pakistana zadobio je teške tjelesne povrede u obračunu sa sunarodnikom u blizini Đačkog doma u Bihaću, potvrđeno je iz policije Unsko-sanskog kantona.

Sedamnaestogodišnjak je hospitalizovan, a, kako je saopštila Snežana Galić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP-a USK-a), druga osoba koja je učestvovala u obračunu je privedena, odnosno lišena slobode.

"Sinoć oko 22 sata službenici koji rade na obezbjeđenju Đačkog doma, gdje su smješteni migranti, obavijestili su policijsku stanicu da je u neposrednoj blizini došlo do fizičkog obračuna i da je povrijeđena jedna osoba", istakla je Galić.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su zatekli jednu osobu s ubodnom ranom u predjelu abdomena.

"Povrijeđena osoba je prevezena u Kantonalnu bolnicu, gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede. Jutros su mi rekli da je van životne opasnosti", izjavila je Galić za AA.

Uviđajem je ustanovljeno da je između dvije osobe iz Pakistana došlo do fizičkog obračuna i da je jedan od njih, upotrebom noža, nanio povrede drugom.

Do fizičkog obračuna došlo je između H. C. (2001.) i L. A. K. (1987.) iz Pakistana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније