Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

12. 09. 2018. 12:59   >>  12:46 17

LJAJIĆ SMATRA

"Tači je u ozbiljnom problemu"

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar Rasim Ljajić rekao je da je kosovski predsjednik Hašim Tači u problemu kada je riječ o političkom legitimitetu.

On je tako odgovorio na izjave Hašima Tačija da Preševska dolina treba da bude dio Kosova.

"Prije svega mislim da je Tači u ozbiljnom problemu kada je u pitanju politički legitimitet, s obzirom na to da nijedna politička grupacija, opoziciona ili neopoziciona ne podržavaju proces rješavanja ovog pitanja. Ne znam na koji način i da li uopšte Hašim Tači može da iznese bilo kakvo rješenje u pregovorima sa Srbijom i čini mi se da će to u narednoj fazi dijaloga biti ključni problem, da li se na taj način može doći do kompromisnog rješenja. Za nas je važno da nastavimo jednu konstruktivnu i proaktivnu ulogu i traženje jednog dugotrajnog rješenja", rekao je Ljajić.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније