Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

12. 09. 2018. 07:39 >> 07:20

OŠTEĆENA GUMA?

Egipatski avion blokirao pistu BG aerodroma

Zbog aviona egipatske avio-kompanije koji je, za sada iz nepoznatih razloga, ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

Nezvanično, avion kopmanije "Er Egipat" oštetio je gumu i jedva je sletio na pistu aerodroma "Nikola Tesla". Čitav aerodrom je tako ostao blokiran, a svi letovi koji je trebalo da se realizuju jutros otkazani su najmanje za dva sata.

Isti slučaj je i sa planiranim slijetanjima na beogradski aerodrom, a do sada su svi avioni koji su trebali da slete na "Nikolu Teslu" preusmjereni nadruge aerodromu u okolini, odnosno u drugim državama. Jedan od tih aviona je i onaj koji se vraća iz Hurgade, a u kom je ekipa beogradske TV Prva, i koji je preusmjeren na aerodrom u Budimpeštu. 

Avion je pun djece, kaže novinar TV Prve koji se nalazi u tom avionu, budući da su se ljudi vraćali sa ljetovanja. Njima nije data informacija kada bi mogli da polete za Beograd.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније