Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

19. 08. 2018. 21:29   >>  21:17

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ

Munja udarila u more, poginuo mladić

Jedan mladić je poginuo kada je munja udarila u more, dok se kupao sa djevojkom na plaži istočno od Splita, objavio je portal "Dalmacija danas".

Nesreća se dogodila na plaži u Mutograsu oko 18 sati, tokom nevremena praćenog grmljavinom.

Pozivajući se na svjedoke, portal navodi da je riječ o 25-godišnjem mladiću iz Sarajeva.

"Munja je udarila u more, čula sam krik i shvatila da se dogodila tragedija. Iako je djevojka bila do njega, ona nije stradala, i počela je da ga izvlačiti iz mora. Spasavanju se priključilo puno ljudi, ali mladiću nije bilo spasa", prenosi portal riječi jedne žene koja je bila svjedok tragičnog događaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније