Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 08. 2018. 13:19 >> 13:04

APELACIONI SUD KOSOVA

Naser Keljmendi pušten iz pritvora

Kosovski portal Kallxo otkrio je informaciju da je Naser Keljmendi, prema presudi Apelacionog suda Kosova, i pravosnažno oslobođen optužbi za organizovani kriminal i za ubistvo ratnog sarajevskog komandanta Ramiza Delalića.

Naser Keljmendi, kojeg je na više godina zatvora osudio Osnovni sud za organizovani kriminal i prodaju droge, pušten je iz pritvora do pravosnažnosti odluke, javila je TV Klan Kosova.

Apelacioni sud je donio odluku o prestanku pritvora za Nasera Keljmendija, koji je u februaru osuđen prvostepenom odlukom na šest godina zatvora zbog "neovlašćenog posjedovanja sa namjerom da proda, distribuiše i izvozi ili uvozi drogu", prenosi Kossev.

Prethodno se Keljmendi branio sa slobode, a zatvorska kazna mu je određena zbog trajanja sudskog procesa.

Naser Keljmendi je optužen za teško ubistvo, organizovani kriminal i distribuciju narkotika, a proglašen je krivim jedino za poslednju tačku optužbe.

On je optužen i u Bosni i Hercegovini za organizovani kriminal i distribuciju narkotika u Latinsku Ameriku, Tursku, Srbiju, Hrvatsku i druge zemlje zapadne Evrope.

A 2013. je BiH, čije državljanstvo posejduje Keljmendi, izdala međunarodnu potjernicu za njim.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније