Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta; B.V.

01. 07. 2018. 09:40 >> 09:32
17

VULIN PORUČIO

Teško do dogovora s Prištinom

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je postizanje kompromisa Beograda i Prištine daleko i veoma teško.

"Priština zato i zove SAD, zato i hoće da dobije što veću podršku većih i moćnijih zemalja, koje su na njenoj strani. Hoće sve, a neće da da ništa", rekao je Vulin za Radio-televiziju Srbije.

On je dodao da je nije moguć kompromis o kojem Priština govori.

Vulin je kazao i da kosovski premijer Ramuš Haradinaj govori o uključivanju novih snaga u dijalog Beograda i Prištine zato što "vidi da su u ćorsokaku" i da "politika Srbije nije politika gubitničke Srbije".

Naveo je i da je jako važno to što je na sjednici u Briselu spriječen prijem Prištine u Svetsku carinsku organizaciju.

"Sve što radimo sa idejom da se sačuvaju nacionalni državni interesi na prostoru Kosova i Metohije", rekao je Vulin.

 

 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније