Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R.

30. 06. 2018. 14:50 >> 14:40
2

PRIVREMENA STANICA

Sa Topčidera ka Baru

Svi putnički vozovi od sjutra, 1. jula polaziće iz željezničke stanice Beograd centar, poznatije kao Prokop, sem voza za Bar koji kreće sa stanice Topčider.

Voz za Bar će privremeno ići sa stanice Topčider zbog ukrcavanja automobila na voz, a u planu je da polazi iz Zemuna gdje treba da bude završena stanica, kao trajno rješenje za polazak barskog voza, prenosi B92.

Bivša zgrada Željezničke stanice u Beogradu, izgrađena 1884. godine, postaje Istorijski muzej Srbije.

Muzejsko-turistički voz "Romantika" posljednji put će danas krenuti za Sremske Karlovce sa stare Željeznicke stanice, a polazak je planiran u 9.30.

Posljednji voz iz Beograda sa stare Željezničke stanice otišao je za Bar 15. juna uveče, a ispraćen je uz pjesmu "A sad adio".

Prvi voz ka Baru iz Beograda krenuo je 30. maja 1976. godine, a samo dva dana ranije, tom prugom prošao je "Plavi voz" u kome su se vozili Josip Broz Tito i njegova supruga Jovanka.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније