Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ B92 ]

29. 06. 2018. 21:58 >> 21:51

JAKA KIŠA I PLJUSKOVI

Olujno nevrijeme širom Srbije

Jaka kiša i pljuskovi pogodili su više djelova Srbije izazivajući bujice i probleme u saobraćaju, a pod vodom su bile i pojedine saobraćajnice u Beogradu.

Olujno nevrijeme uz snažan vjetar i veliku količinu padavina pogodilo je Suboticu, a kako javljaju mediji, u tom gradu veliki broj ulica je poplavljen, saobraćaj je usporen, a izvaljena su i mnoga stabla, a jedna osoba je lakše povrijeđena.

I saobraćaj na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca je gotovo blokiran zbog bujice koja je večeras od puta napravila jezero, navode mediji. 

Bujica je u tom mjestu odnijela nekoliko automobila, te su ljudi bili prinuđeni zajedno sa djecom bježe iz vozila od nadolazeće vode.

Neka mjesta, kako se navodi, u okolini Stepojevca ostala su bez električne energije. Do sada je u Stepojevcu evakuisano 30 ljudi.

Saobraćaj se i u Beogradu odvijao otežano zbog kiše i vjetra posebno na autoputu u oba smjera, i to od Bežanijske kose do Dušanovca, kao i na Brankovom mostu i ulicama Kneza Miloša i Nemanjinoj, a problema je bilo i na drugim saobraćajnicama.

Neko vrijeme dio Radničke ulice bio je pod vodom, kao i Autokomanda.

Obilne padavine zadesile su i Novi Sad i izavale probleme, a nadležne službe su na terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније