Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 07. 2013. 20:53   >>  20:53 1

NAKON 7 GODINA

Stanko Subotić stigao u Srbiju

Biznismen Stanko Subotić Cane koji je pred sudom u Beogradu optužen za šverc cigareta stigao je danas u Srbiju, pošto mu je nedavno ukinuta potjernica i pritvor. Informaciju je potvrdio Subotićev advokat Radoslav Tadić.

Specijalni sud je početkom jula odlučio da se Subotiću omogući odbrana sa slobode ako uplati jemstvo od 538.000 eura.

Subotiću je u junu počelo ponovljeno suđenje u Specijalnom sudu u Beogradu po optužnici da je bio na čelu grupe koja je švercovala cigarete devedesetih godina.

Subotić se u Beograd vratio nakon sedam godina, koliko je bila na snazi potjernica Interpola i koliko je traje medijska slika o jednom  od najvećih „kriminalaca Balkana“. Tokom posjete redakciji E-novina, portalu (glavni urednik Petar Luković), koji godinama, kako kažu, brani pravo „Subotića da se brani od lažnih optužbi, ucjena i reketiranja vlasti koja je godinama bila oličena prvo u DSS, a potom u DS diktaturi i pravosudnom haosu“, Subotić je kazao da „još ne može da povjeruje da je u zemlji u kojoj je još prošle godine bio proglašen za najvećeg evropskog mafijaša, po svjedočenju Malović Snežane (ex ministarka pravde), mehaničkog motora u borbi protiv svjetskog kriminala“.  

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније