Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ B92/Blic ]

28. 06. 2018. 17:05 >> 17:21
2

BEOGRAD

Uhapšena Jordanka zaražena HIV-om

Odred Žandarmerije u Beogradu pronašao je državljanku Jordana F.A. (1983), saopštilo je MUP, za koju se sumnja da je zarazila više muškaraca HIV-om.

Za nju je provjerom utvrđeno da nije postupila po ranije izrečenoj mjeri o udaljenju izSrbije, zbog čega je sprovedena u prostorije Policijsku stanicu Savski venac.

Policija je protiv nje podnijela prekršajnu prijavu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i privela dežurnom sudiji za prekršaje, koji joj je izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara i zabranu ulaska na teritoriju Republike Srbije u trajanju od tri godine.

Zbog neposedovanja novčanih sredstava, državljanki Jordana novčana kazna je zamijenjena kaznom zatvora u trajanju do 20 dana i ona je sprovedena u Kazneno-popravni zavod "Zabela" u Požarevcu.

Kako piše "Blic" za Fatimom je bila raspisana potraga nakon što je utvrđeno da je u posljednjih deset dana na teritoriji Beograda pružala seksualne usluge za novac.

Sumnja se da je migrantkinja zaražena HIV-om i da je ovim ona posljednjih dana potencijalno dovela u opasnost nekoliko ljudi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније