Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic/Objavio: I. P. ]

15. 06. 2018. 07:53 >> 07:43
1

30 SATI POTRAGE

Novinar iz Bele Crkve još nije pronađen

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, koji je posljednji put viđen u srijedu između devet i deset sati uveče, još nije pronađen.

Posljednji Cvetkovićev trag je njegov automobil "polo" koji su mještani pronašli u Beogradskoj ulici sa upaljenim svjetlima i širom otvorenim vratima te večeri oko 22.30 sati.

Kako je automobil u istom stanju zatečen i rano ujutru sljedećeg dana, mještani Bele Crkve pozvali su policiju.

Informaciju o nestanku novinara prvi je na društvenim mrežama u četvrtak prije podne objavio političar Nenad Čanak, piše Blic. On je napisao da je "pronađen automobil novinara koji je u tom trenutku bio upaljen, vrata su bila otvorena, a njegov sat sa pokidanom narukvicom pronađen je pored vozila".

Informaciju o pronađenom automobilu potvrdio je ubrzo nakon toga i MUP, obaviješteno je nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu za Cvetkovićem.

U Belu Crkvu uputio se veliki broj pripadnika srpske žandarmerije, ronioci i psi tragači. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su "svi resursi MUP i BIA u Beloj Crkvi" i da istražuju nestanak novinara.

Helikopteri su juče tokom cijelog dana nadlijetali Belu Crkvu u potrazi za Cvetkovićem. Psi tragači su njušili automobil i grad u potrazi za bilo kojim tragom koji bi otkrio šta se dogodilo novinaru i gdje je sad.

Ulica u kojoj je pronađen Cvetkovićev automobil bila je zatvorena i u njoj je bio jako veliki broj policajaca i uviđajnih ekipa koji su detaljno pregledali svaki milimetar ulice ne bi li pronašli neki trag koji bi vodio ka razrješenju misterioznog nestanka novinara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније