Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

14. 06. 2018. 13:08   >>  15. 06. 2018. 07:44 5

TOKOM NOĆI

Nestao novinar iz Bele Crkve

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve.

Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.

Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi poznati mobilni telefoni bili isključeni.

Izvor Bete je rekao da je policija obaviještena o nestanku novinara i da je u toku intenzivna potraga za njim.

Cvetković se proteklih godina u više navrata žalio da mu prijete različiti političko-tajkunski moćnici. On je 19. maja ove godine ispričao medijima da je bio šest sati zadržan na administrativnom prelazu Jarinje i naveo da je nakon toga od kosovske policije dobio dokument kojim se potvrđuje da je po nalogu specijalnog tužioca koji vodi istragu o ubistvu kosovskog političara Olivera Ivanovića, zadržan u policijskoj stanici u blizini prelaza zbog ispitivanja.

Cvetković je tada ispričao da je na Kosovo išao novinarskim poslom, jer, kako je rekao, radi na istraživanju ubistva Olivera Ivanovića.

"Nijesu imali drugi način da dođu do mene, pošto su primijetili da sam došao u kontakt sa nekim ljudima koji su im interesantni za istragu", rekao je Cvetković Beti nakon što je pušten.

On je u februaru u Beogradu održao konferenciju za novinare pod nazivom "Koliko košta likvidacija na sjeveru Kosova", kada je pokazao i fotografije osoba koje su navodno bile umiješane u likvidaciju Olivera Ivanovića i iznio tvrdnje da je taj atentat plaćen 40.000 eura.

Cvetković je prošle godine bio nepravosnažno osuđen na više od dvije godine zatvora po prijavama pojedinih funkcionera Srpske napredne stranke

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније